Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Update baancommissie 14/2

Blauwe palen met een groene top

Te nat, te guur, te vorst: ‘n geschikte window of opportunity om graszoden rond de gerenoveerde bunkers te leggen bleef lang uit. Maar bij het verschijnen van deze nieuwsbrief wordt daar inmiddels hard aan gewerkt, dat knapt lekker op.
De renovatie gebieden zijn voorlopig gemarkeerd met blauwe palen met een groene kop: dat geeft een VERBODEN SPEELZONE aan. Mocht uw bal hier in terecht komen, dan is het VERPLICHT om uw bal op te pakken, zonder strafslag, en te droppen bij de nearest point of relief of bij een bordje met dropping zone. Ook de gerenoveerde bunkers in deze gebieden zijn onderdeel van de verboden speelzone.

Foto: Blauwe-paal-met-groene-top?-neem-VERPLICHT-een-gratis-drop!

Vogelteldag: wie telt er mee?

Reserveer zaterdag 6 mei vast in uw agenda, de vogelteldag op onze golfbaan komt er weer aan! Heel erg leuk & leerzaam, nadere informatie volgt.

Driving Range & oefenfaciliteiten

Achter de schermen is een aparte Driving Range commissie hard aan het werk om mooie ideeën uit te werken ter verdere optimalisatie van dit hele gebied. Ook de Pro’s zijn betrokken in de plannenmakerij.
Naast nieuwe training faciliteiten worden er ook al voorbereidingen getroffen voor een robotverzamelaar voor ballen en een gerobotiseerde grasmaaier. Daarvoor moet infrastructuur worden aangelegd, waaronder een ruimte voor het verzamelen en schoonmaken van de driving range ballen. Links van de Driving Range staat al een container waarin alle apparatuur zal komen. Deze container zal visueel worden weggewerkt in een natuurlijk glooiend talud dat mooi aansluit op de omgeving van de Par-3 baan.