Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Wintercompetitie

16 februari was de afsluiting van de 4de wintercompetitie. Eerst een 4-kleuren wedstrijd en daarna de prijsuitreiking. Cees vd Weert en Ina Hermus waren de gelukkigen, Cees was de beste bij de 18 holes en Ina bij de 9. 
Met dank aan ‘t Paviljoen werd er boerenkool, hutspot met gehaktballen, worst en spek geserveerd, ook aan de vegetariërs was gedacht. Er was een grote opkomst en het was zeker nog lang gezellig. Kortom reden genoeg om nog meer leden enthousiast te krijgen voor de donderdag seniorenwedstrijden.

Inmiddels zijn de eerste 2 van 5de en laatste wintercompetitie weer gespeeld, met Wouter en Margriet winnaars bij de 18 holes, Ina als winnaar bij de 9.

Op 30 maart wordt de competitie afgesloten met een texas scramble.

Vanaf 23 maart worden de wedstrijden gespeeld op de par-3 baan, vanwege de NGF-competitie. 30 maart spelen we wel op de grote baan. Vanaf 4 mei starten de zomerwedstrijden en deze zullen weer qualifying zijn, met na 4 weken een gezellige funwedstrijd. Dus houdt de wedstrijdkalender in de gaten.

Binnenkort komt de uitnodiging voor de senioren knock-out matchplay. Deze wordt vanaf mei gespeeld met hcp-verrekening en de finale zal ergens in oktober zijn. We hopen op een groot deelnemersveld.

Tot snel bij een van de wedstrijden, 

De seniorencommissie