Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

De Paaswedstrijd 2023

Maandag 10 april, De Paaswedstrijd staat op het menu. De 80 gewenste deelnemers werden al snel overschreden en uiteindelijk gingen er op een wat druilerig, grijze dag 96 golfers en golfsters om 09:15u de baan in, ieder naar zijn/haar eigen starthole. Niemand had geannuleerd, een unicum volgens de wedstrijdleiding!

Een shotgun-wedstrijd waarbij op sommige holes dubbel werd gestart. Het team met Sietske Mesu, Peter Winckers, Jan Fokkens en Bart ter Veer mochten op hole 18 als eerste starten, direct aan de bak met een par 5. Het kon niet beter beginnen, Sietske maakte birdie met een putt van zo’n 8 meter!

Zonder elke hole te willen analyseren, maakte we op hole 1 óók birdie; -2 na 2… dat was nog eens een start! Op hole 16 volgde de derde birdie, waarmee die koek wel op was. Tussendoor een bogey op 9, volstrekt onnodig na een geweldig schot van Peter richting green.

Op onze laatste hole (17) stonden we nog steeds -2 en dat wilden we graag zo houden, putt over zo’n meter of vier viel en daarmee een geweldige ronde 68!

In een vol bezet clubhuis (of moeten we tegenwoordig echt Paviljoen zeggen?) werd de prijsuitreiking verzorgd door de Funco. Prijzen werden uitgedeeld, de speciaal voor deze wedstrijd geschilderde Paasballen werden ingewisseld voor Paaseitjes en de nummers 1, 2 en 3 werden eervol vermeld. Fijn dat we met dit Dreamteam als 1e uit de bus kwamen! Het welverdiende glas rosé smaakte daarna nog beter!

Speciale dank aan de Funco voor het organiseren van de Paaswedstrijd en ook veel dank aan de greenkeepers die de baan optimaal geprepareerd hadden, waarbij gezegd moet worden dat met name de greens er in topconditie bij lagen, keep up the good work!!

Tot volgend jaar!

v.l.n.r. Bart ter Veer, Peter Winckers, Sietske Mesu en Jan Fokkens