Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Van het bestuur (13 april)

Vorig jaar hebben we voor het eerst het Nationaal kampioenschap voor mensen met een beperking mogen organiseren. Daarover was iedereen enorm enthousiast dus dat doen we dit jaar weer, op 13 en 14 mei.

Naast de organisatie van dit kampioenschap zetten we ons ook in om mensen met een beperking, die golf als sport én onderdeel van een mogelijke revalidatie zien, te kunnen laten trainen. Dit doen we samen met de stichting gehandicaptensport, onze eigen Egbert en een aantal vrijwilligers van de club. Het blijft mooi om te merken hoeveel mensen zich spontaan aanmelden als er iets georganiseerd moet worden!

Onze GEO certificering, die we dankzij het vele werk van Jannes, Adinda, Suus en nog vele anderen weer hebben gekregen, betekent ook dat we duurzaamheid een plek in de besluitvorming geven. Dat zien we de komende periode ook terug in de baan: we krijgen electrische green maaiers. Jannes heeft deze samen met het team gekozen en de eerste komt deze week. Het zal (zo is me verteld) zorgen voor nog mooiere greens dan we nu al hebben.

Secretaris gezocht

Naast het goede is er ook minder fijn nieuws: Leon gaat het bestuur verlaten. Hij laat ons natuurlijk niet zomaar los, maar we gaan wel snel op zoek naar een nieuwe secretaris. Als jou dat wat lijkt (en een golfclub mogen besturen is echt heel tof en kost echt geen twee dagen in de week) neem dan contact op met Leon, mij of Suus, dan laten we je zien wat het inhoudt. En dat is leuker dan  alleen notulen typen, dat beloven we je.

Veel plezier in de baan komende weken!

Karel Baas
Voorzitter