Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Play & Lunch op vrijdag 14 april

Onze eerste Play & Lunch op de Par 3 baan met ook meteen een stralend zonnetje! Peter stond er alleen voor, want Christien was helaas nog ziek. Maar gelukkig was daar Harm, onze professionele organisator, die Peter met de “aftrap” begeleidde. Het verzamelen voor de start was gezellig rommelig met als wedstrijdtafel een afvalbak?!? Gelukkig kregen alle spelers als “douceurtje” een mooie golfbal en zo ging een ieder vol frisse moed aan de slag!

Het ging slechts om 9 holes, dus er moest meteen ook goed gescoord worden met als spelvorm Texas Scramble. Rond 12 uur waren we weer terug in het clubhuis en mochten wij aansluiten aan het buffet, welke voor de competitie-spelers was bestemd. Een heerlijk, mooi verzorgd buffet met drankjes en een prima sfeer om buiten te genieten van deze lekkere maaltijd.

De uitslag was al snel bekend en “ WEDEROM” waren (Ellie) Peter en Elske, degenen die de schilderijtjes van Reinier in ontvangst mochten nemen. Een deel van dit “winning” team moet de volgende keer echt “ontbonden” worden, want zo krijgen zij de hele galerie van Rein in hun bezit. Hun score was keurig 26. De tweede plaats ging naar Evy, Sylvia en Joke met als prijs “sauna-doekjes” volgens Peter?!?! Hun score was 27. Tot slot waren er 2 flights op de derde plaats, nl die van Dick, Loeke en Hanneke en die van Eppe, Pieter en Yvette. Beide teams een score van 29 en ieder een nieuwe golfbal.

Wederom konden we spreken van een “volle bak” qua aantal deelnemers met een hoog gezelligheidsgehalte! Op naar de volgende fun wedstrijd!!

Namens de Par 3 cie

Reinier