Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Verslag Herenmiddag 12 mei 2023

Albatrosman wint Herenmiddag!

Een unieke gebeurtenis tijdens de NGF competitie kan niet onbenoemd blijven op deze fantastisch zonnige Herenmiddag op een uitstekende golfbaan.

Heren V (36 holes) speelde op de Kennemer tegen de Kennemer om het kampioenschap in deze bijzondere poel van 4 teams. Door matige prioriteitstelling van diverse teamgenoten was een invaller noodzakelijk. Deze invaller werd in de foursome gekoppeld aan de man met één van de mooiste swings van Amelisweerd, Rogier Dollé. En dan gebeurt het op Hole C7/16 (par 5) van de Kennemer, Dollé legt de bal panklaar op de fairway op 205 meter van de hole, de invaller pakt zijn hybride en slaat de bal perfect, de bal land enkele meters voor de green en weet zijn weg te vinden naar de hole en valt! Een Foursome Albatros! Bart van Hulten en Michiel Dirks, commissie leden van de Herencommissie en teamgenoten in Heren V stonden op de tee van C8 en zagen het gebeuren!

En hoe blij zijn wij als herenmiddag commissie dat juist deze man op 12 mei 2023 de Herenmiddag wint! Ik laat u niet langer in spanning, met slechts 75 slagen en 41 punten, 5 punten voorsprong op de nummer 2 en 3 is Joep Oude Egbrink uit Leidsche Rijn, voorheen Twente, de trotse winnaar!

Nick Petty en Rogier de Snoo zijn ook in goede vorm en werden respectievelijk 2e en 3e met 35 punten.

Henny Jenken was aanwezig om zijn Kwestie van Smaak borrelpakket te aanvaarden. Well done Henny, mooie neary op hole 7!

Ard Kappert gaat zijn schoenen verwennen met heerlijke schoenspanners van de firma Prent na een bijzonder knappe leary op hole 17. Nog geen 2 meter van de hole!

De longest was een klusje voor de schrijver van dit stukkie, gefeliciteerd Michiel met een drive van 240 meter op hole 14.

Een van de beste verliezers die wij als Herenmiddag kennen is Martin van den Berg, met een grote lach op het gezicht nam hij de trofee en de parkeerplaats in ontvangst. Martin, voor ons ben je een winnaar!

Golfgroet namens het gehele comité;

Mark Helfrich, Dimitri Jongeneel, Peter Schaap, Bart van Hulten en Michiel Dirks