Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Weer Veel Blije Kinderen.

Ben jij een golfende Opa of word je dat binnenkort, dan is dat nu een mooie gelegenheid om je aan te sluiten bij de Stichting Old Grand Dad Club Nederland. Deze is opgericht in 1974 en is een unieke stichting binnen de golfwereld.

De stichting verleent financiële steun aan instellingen die kinderen met fysieke of psychische beperkingen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.

Onze ruim 6.000 Golfende grootvaders, verspreid over heel Nederland en opgedeeld in acht regio’s, doneren jaarlijks gemiddeld € 28,00. Samen ongeveer € 170.000,00 afgelopen jaar, aan circa vijftig projecten voor de jongeren.

Sinds de oprichting – dit jaar 49 jaar geleden – heeft de stichting ruim € 3 miljoen aan goede doelen geschonken. De stichting Old Grand-Dad heeft de ANBI status. Zie voor meer informatie www.oldgranddad.nl

De stichting Old Grand-Dad organiseert al meer dan 49 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. De golfclub Amelisweerd heeft zich vanaf 2019 aangesloten bij de stichting Old Grand-Dad. Voor het jaar 2023 gaat de aandacht uit naar het uitbreiden van het aantal grootvaders-donateurs en de organisatie van een bijzondere OGD clubwedstrijd.

In 2023 kunnen alle grootvaders-donateurs van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd hun Old Grand-Dad Clubwedstrijd weer spelen op 13 juli a.s. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de seniorencommissie.

Iedere grootvader die lid is van de golfclub Amelisweerd mag mee doen. Enige soepele voorwaarde is donateur te zijn van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. En dat voor een jaarlijkse bijdrage van € 25,— (of iets meer).

Belangstelling gewekt? Vast en zeker! Meld je aan als donateur van de stichting Grand Old Dad via de website www.oldgranddad.nl of bij Johan de Noord (clubconsul van de OGD). Bij Johan kun je ook terecht voor meer informatie; mailen naar johandenoord@gmail.com of bellen 0611868780