Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Herenmiddag 30 juni 2023

Een heerlijke vrijdagavond met een lucht die niet kon kiezen tussen lichtgrijs en blauw vormde het décor voor de tweede en alweer laatste avondwedstrijd van het herenmiddagseizoen. Nadat de poel gevestigde namen zich in de afgelopen weken regelmatig stukbeet op de razendsnelle fairways en uitdagende roughs, is er deze week zeer goed gescoord.

Zoals altijd waren er weer een aantal technische prijzen te winnen. Met een bal die slechts 20 centimeter naast de hole van 16 eindigde won Imbert Jebbink de Neary en het heerlijke borrelpakket van Kwestie van Smaak.

De Leary op 11 werd prooi voor Henny Jenken die de felbegeerde schoenspanners van Prent Verzekeringen meenam. En de longest op 9 werd ditmaal gewonnen door herenmiddags eigen Dimitri Jongeneel die daarmee niet alleen de wijnkoeler meenam maar ook zijn herenmiddag bingokaart  volbracht door alle mogelijke herenmiddagprijzen een keer te hebben gewonnen. 

Er is goed gescoord. Zo goed zelfs dat de parkeerplaats werd gewonnen door een score van 24 punten. Toch zeker niet schandalig te noemen. Alfred Slik zal de komende twee weken een stukje moeten wandelen naar zijn auto. 

En dan naar het podium. Met een keurige 35 punten mocht Nick Petty een heerlijke fles wijn meenemen voor de derde plaats. Met één puntje meer eindigde Maarten Michaelidis op de tweede plaats. De grote winnaar van de dag was echter Harry Lekranty die met een keurig rondje 81, 36 punten, de Highbeer op het Paviljoen won. In de herenmiddag traditie trakteerde hij het terras ook nog eens een mooie speech en een lekker drankje!


Wij nodigen iedereen uit om zich weer in te schrijven voor de volgende herenmiddag, gewoon weer overdag, op 14 juli.

De herenmiddagcommissie.