Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje 16 juli

23 nieuwe leden hebben zich aangemeld voor het tweede gezelligheidsrondje dit jaar. Onder leiding van 12 enthousiaste mentoren spelen we een Texas Scramble wedstrijdje. Zo’n wedstrijd is altijd goed voor mooie scores.

Op lus A wist de flight van Tina, Juliëtte en Suzanne met 5 birdies en 4 parren een score van 27 netto neer te zetten. Met een playing handicap van 2 (dit was onze “top flight”) een prachtige score. De andere flights op lus A hadden het ook erg naar hun zin en maakten veel parren: Marian/Peter/Antoine: 31, Mariette/Herman/Anatolli 31 en Ria/Alrik/Sebas 34 slagen netto.

Lus B kende een winnaar in de fliht Lydia/Ineke/Thom: netto 34. Agnes/Glenn/Gertie scoorden 36 en Herman/Elske/Annefleur 37.

Op de par 3 baan hadden we maar liefst 5 flights. Theo/Aurelia/Frans liepen twee rondjes van 1 onder par met een netto score van 48 punten (4 birdies). Louis/Loes en Maria met 3 birdies een score van 50, Gevolgd door Eppe/Jos/Lia (1 birdie) 53, Peter/Emile (1 birdie) 53 slagen en Aris/Pauline/Noud: 57 slagen.

Na afloop gezellige borrel en een groot deel van het gezelschap bleef eten.

Wil je volgende keer ook meedoen noteer dan in de agenda:

Zondag 20 september, start rond 15.30

zaterdag 21 oktober, start rond 15.30.