Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Clubkampioenschappen jeugd 2023

Op zondag 17 september j.l. werden de clubkampioenschappen jeugd gehouden. Daar waar de golf les voor de jongere jeugd in de ochtend bijna in het water viel door onstuimige regenbuien…

 .. verdween het water gelukkig rap in de paden en ook in het gras van de baan. Het toernooi werd ook dit jaar gespeeld in zowel de PAR3-baan (9 holes) als in de grote baan (zowel 9 holes als 18 holes). Er deed een leuk aantal deelnemers mee, we hopen volgend jaar op nog meer!!!

 https://www.facebook.com/reel/120726164464124 Video.

De voorzitter Suus was ook present. Samen met Fransjoost, voorzitter jeugdcommissie , deelde zij de prijzen uit van dit mooie evenement!!!!

9 holes PAR3-baan

Bij de meisjes was de winnares Marlou. Maren werd tweede en Davine zeer verdienstelijk derde. Bij de jongens was de winnaar Léon, Sean werd tweede en absolute nieuwkomer Pieter, die pas voor de derde keer in deze baan speelde, werd zeer verdienstelijk en verrassend derde. De neary op hole 9 werd gewonnen Maren.

Léon ging er met de totale overwinning op de PAR3-baan vandoor en mag daarmee de PAR3-wisseltrofee één heel jaar in zijn bezit houden en uitstallen in zijn vitrinekast!

9 holes grote baan

Bij het iets ‘grotere werk’ in de 9 holes grote baan, ging Nick er met de winst vandoor. Tijl werd verdienstelijk tweede en Jean-Daniel pakte de derde plaats. De longest drive op hole 9 werd gewonnen door Tijl.

18 holes grote baan

Bij het ‘allergrootste werk’ komt ieder jaar de ware clubkampioen van de jeugd van Amelisweerd bovendrijven. Dit jaar mocht Daphne deze trofee in ontvangst nemen! Van harte gefeliciteerd!

De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Davy en Marie-Louise op netto basis nam Tobias de 3e plaats over van Marie-Louise. De longest ging naar Thomas en Marie-Louise.