Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Mereveld trofee

Op zaterdag 23 september was het tijd voor het laatste clubkampioenschap van het jaar. Met een natte start maar een zonnig en droog einde een dag waarop we de stableford kampioen van 2023 mochten bejubelen.

Jannes en zijn team hadden duidelijk hun best gedaan om de baan te prepareren voor goed golf wat leidde tot mooie scores. Wellicht dat het sterke deelnemersveld er ook mee te maken had, want er is echt goed gescoord dit weekend.

De overall kampioen Stableford is geworden Annefleur van Norel die het respectabele aantal van 41 punten bij elkaar speelde. Met een prachtige birdie op 8 die 5 punten waard was, liet ze iedereen ver achter zich. De naaste concurrente kwam met een respectabele 35 punten het terras op.

Bij de heren is het spanend geweest tussen Olivier Boehmer of Peter Oosterhuis. Beiden brachten 38 punten binnen. De winnaar is uiteindelijk Peter geworden die met een handicap van 2.4 net iets harder zijn best moest doen om dit bij elkaar te spelen dan Olivier met een handicap van 5.1.

Extra leuk detail voor de dag was dat ook vrijwel het hele bestuur mee heeft gespeeld. Heel fijn en sportief trouwens dat zij de prijzen aan ons hebben gelaten.

Alle deelnemers bedankt voor een mooi seizoen met verrassende, nieuwe en soms ook verwachte kampioenen. Alle vrijwilligers die hebben geholpen bij het starten, referees, greenkeepers, dames en heren van het Paviljoen heel erg bedankt voor jullie hulp. Een speciaal dankjewel en applaus voor de dames van het secretariaat en receptie voor de fijne samenwerking, zonder jullie hulp zijn dit soort dagen/weekeinden niet mogelijk.

Wij gaan nu de winterslaap in. De fun, par3, dames, senioren en de herenwedstijden gaan nog even door. Wil je dus ook een wedstrijd mee doen: hou dan de kalender goed in de gaten en schrijf je in.

Mieke Span, Bob Benard, Karel Baas