Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Vossenjacht 2023

De baan mocht na zes dagen sluiting, speciaal voor ons de dames van de dinsdag, weer open. Zonder buggy’s, met kerstversiering en vermeldingswaardig droog weer, de baan in op jacht naar de vos. Het was de laatste funwedstrijd door de damescommissie georganiseerd. Gewoon doorgaan tot 7-8-of 9  slagen was het devies, want je weet nooit wat de vos per hole presteerde. Die verrassing was leuk en een hole’tje verder kwam de uitslag. Toch leuk dat je met een birdie op hole 13 ineens 5 Stablefordpunten kunt krijgen. De vos bleek na hole 9 echt verstopt. Uiteindelijk onder het genot van een drankje en patatje kon het grote tellen beginnen.

De winnaars van de 9 holes met beiden 31 Stablefordpunten waren Amarantha Boogaard en Tineke van Scherpenzeel. Amarantha kreeg de eer van de eerste prijs. Bij de 18 holes werd Marieke van den Eijnden met 57 STF nipt verslagen door Els Markink met 59 STF. Deze droomgetallen maar snel vergeten en op naar de natte herfst en blub.

De fraaie geplastificeerde vossenkaartjes werden na afloop direct uitgeleend aan de seniorencommissie. Damescommissie, bedankt voor het speelse aanbod.

Els Markink