Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Nieuwsflits jeugd / Glow in the Dark

Het jeugdgolfseizoen 2023 is voorbij gevlogen

Op vrijdag 8 december was het tijd voor het jaarlijkse afsluiting in de vorm van “Glow in the Dark Golf”. Gelukkig lag het kwik een stuk hoger dan in 2022. Toen was het echt blauwbekken in de baan, nu waren de temperaturen toch een heel stuk aangenamer.

Er waren maar liefst ruim 30! inschrijvingen en zowel de jongere jeugd als de oudere jeugd waren prima vertegenwoordigd. Rond een uur of zes gingen alle teams de donkere baan in met hun “glow-in-the-dark” golfballen voor een mooie wedstrijd best-ball.

De spelers zelf waren met hun verlichte golftassen en outfits opvallende verschijningen in de baan. En het is altijd weer leuk om de lichtgevende golfballen door de lucht richting de holes te zien vliegen. En als de richting een keer wat minder accuraat is, dan zijn ze in het donker verrassend gemakkelijk terug te vinden in struikgewas of waterhindernis.

Na de ronde was het voor alle deelnemers in het clubhuis tijd voor warme chocomel en broodje knakworst. Davine won de prijs voor de beste outfit: een geheel verzorgd bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht voor twee personen.

Ook was er aandacht voor de prijsuitreiking van de “kanjer van het jaar”. Deze ging naar Daphne voor haar goede prestaties op diverse vlakken. Zo werd ze;
9e Nederlandse kampioenschap t/m 18
3e 9e Nederlandse kampioenschap t/m 15
1e Clubkampioenschap overall jeugd
15e op Order of Merit!  

Ook zij won hiermee een geheel verzorgd bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht voor twee personen.

Tot slot werd ook de voorzitter van de Jeugdcommissie Fransjoost in het zonnetje gezet in verband met zijn grote inzet voor de Amelisweerd golfjeugd. Hij mocht een mooi borrelpakket in ontvangst nemen! Hiermee kwam een einde aan een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen 2023.

P.S. Golfpro’s: bedankt voor het mee organiseren van dit mooie evenement!

Een impressie van de jaarlijkse afsluiting “Glow in the Dark Golf”.