Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Inschrijven Lente Green- en Foursomes

De eerste clubkampioenschappen komen er aan: op 3 maart spelen we de lente green- en foursomes. Deze wedstrijd spelen we altijd vóórdat de competitie begint. De wedstrijd is daarmee met name bedoeld voor leden die ook aan de competitie mee doen, maar ook als je daarin niet mee speelt kun je je inschrijven.

De foursomes zijn vooral voor onze selectiespelers bedoeld, zij spelen deze spelvorm ook in de competitie. Dit is een wedstrijd zonder handicap verrekening. Bij de greensomes hebben we een 50% handicap verrekening.

En als je wint? Dan kom je op het bord met kampioenen in het clubhuis en mag je een stukje in de nieuwsbrief schrijven! 🙂  

Wil jij mee spelen? Schrijf je dan snel in via de site.