Buggies

Helaas mogen er geen buggies in de baan.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Zoete wraak….

We hebben het geweten! Zaterdag 13 april was de dag waarop de greenkeepers hun kans grepen op de Par3. Hun aanvoerder Jannes gooide al zijn creativiteit in de strijd. Bladblazers, tractoren en de wildste gereedschappen stonden een goede score onverbiddelijk in de weg. Kruislings stuiterend over de baan probeerden we er maar het beste van te maken.

En dat is gelukt! Met een schitterende zon in de rug en hebben we onder veel hilariteit een heerlijke dag gehad. Mede dankzij de onvermoeibare inzet van onze greenkeepers die ons daarmee een onvergetelijke dag bezorgden. Alsnog onze grote dank daarvoor aan Jannes en zijn team. Super dat jullie dit doen voor ons, op zaterdag naast jullie normale werk!

Uiteindelijk hebben we met elkaar na alle inspanningen gelukkig in de zon op het terras van de 19e hole kunnen genieten. En uiteraard zijn daar ook de prijzen uitgereikt.

Henne Bokelman – Steendam, Joke Nooij en Marc v Kerkhoven eindigden nipt achter Jan Willem Meyer Ranneft die van wege het speciale karakter van de wedstrijd dit keer met een speciale hoofdprijs naar huis ging. En wel een compleet machinepark zodat hij de komende tijd de greenkeepers een handje kan helpen. Gefeliciteerd Jan Willem!