Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Valentijnswedstrijd zondag 12 februari 2023

Afgelopen zondag had de FunCo een wedstrijd met het thema Valentijn georganiseerd. Zo’n 45 deelnemers werden verdeeld in flights van 3 personen en over 2 lussen van 9 holes. Er werden 8 holes individueel gespeeld en 1 hole als team in een texas-scramble (hole 8 en 18). Er werd gestart van de blauwe tees, dus we liepen allemaal een “blauwtje”, maar natuurlijk was er ook aandacht voor de liefde. Iedere deelnemer ontving bij aanvang een persoonlijk briefje waarop Valentijn hen in een vrolijke boodschap een mulligan cadeau deed.

Het weer was ook vriendelijk en de baan lag er prachtig bij. Achteraf was het een gezellige boel in het clubhuis waar de prijzen voor de eerste en de laatste speler per lus werden uitgereikt. Dit waren in lus A Leonard van Nunen en Jurre van de Spek en in lus B Sylvia Spronk en Hans Wassman. Daarnaast waren er teamprijzen voor de beste teamscores op holes 1 en 11. De chocoladeharten werden verdiend door Margriet & Martin in lus A en Loeke, Linda & Vincent in lus B.

Graag nodigen wij iedereen uit voor de eerstvolgende FunCo wedstrijd: de Paaswedstrijd op maandag 10 april a.s (2e Paasdag). Dit is 18 holes teamwedstrijd die start als shotgun om 09:30 uur.
Leuk als jullie er dan weer allemaal bij zijn!‍