Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Komende Par-3 Funwedstrijden

We hebben de volgende wedstrijden gepland staan op vrijdag 17 januari. Een 18-holes Fun-wedstrijd van 13.04-14.08. Inschrijven vanaf 27 januari tot uiterlijk 14 februari. En maandag 20 maart de lente-wedstrijd, een 18-holes fun-wedstrijd van 13.04-14.08.
Inschrijven vanaf 27 februari tot uiterlijk 17 maart. Je kunt je inschrijven via de website of rechtstreeks via de EG4U app.

Hopelijk tot binnenkort!

De kop is er af!

Op maandag 23 januari organiseerde de Par 3 cie de eerste Par 3 funwedstrijd van het nieuwe jaar. De weken daarvoor was het weer dramatisch geweest, regen, hagel en sneeuw, maar op deze dag genoten we van een zacht zonnetje met een temperatuur van rond de 4 graden. Ook de sneeuw was verdwenen . We speelden op wintergreens en op de par 3 baan zijn daardoor sommige holes qua afstand naar de vlag toe erg kort en leek het soms op een “ midget-golf” baan. Echter dit viel bitter tegen en er werd veel verwacht van het “ korte werk!” Er deden 5 flights mee en er werd Texas scramble gespeeld. Alle teams waren uitermate fanatiek bezig om een prima score voor deze eerste wedstrijd binnen te halen.
Dit bleek ook wel bij het uitrekenen van de score en de teams zaten “ dicht op elkaar!” Na het verrekenen van de verschillende handicaps eindigden twee teams ex-equo op de eerste plaats. Dat waren flight 1 met Rina, Loeke en Henne en flight 3 met Frans, Rina en Reinier. Op de foto de winnaars met in het midden Harm, die de prijzen uitreikte. Naderhand was het nog gezellig borrelen in ons clubhuis met een drankje aangeboden door de Par 3 cie.

Valentijnswedstrijd

Achter een gezellig Valentijnversierde wedstrijdtafel werden de spelers voor de Valentijnwedstrijd op de Par 3 baan welkom geheten door de Par 3 cie olv Christien, Harm en Jan Willem. Er waren 27 aanmeldingen voor deze wedstrijd, dus “ volle bak!” Er werd 1 rondje gespeeld met als spelvorm Texas Scramble. Op elke hole hing aan de vlag gezellig een valentijnhartje en alle spelers kregen ook een heerlijk zakje zoetige hartjes mee voor “ onderweg.” Na de 9 holes was er ook nog een Pitch-en Putwedstrijd, waar je een prijs voor kon winnen.
In het clubhuis was het razend druk, maar we zaten gezellig aan een grote tafel na onze wedstrijd te wachten op de prijsuitreiking. Er waren twee flights met dezelfde score , echter na verrekening van de handicaps werd flight 8 toch de grote winnaar met 25 punten. Van harte Martina, Sarah en Gertie. Tweede werd flight 1 met Ivette en Gerard en derde flight 4 met Lucie, Diana en Evy. De prachtige prijs voor de beste Pitch ging naar Glenn met 7 punten en de beste Put met 6 punten ging naar Lidy.
Al met al een heerlijke golfdag ter voorbereiding op Valentijnsdag as dinsdag. Komende vrijdag 17 februari is er weer een gezellige fun-middag op de Par 3 baan.