Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Van het Bestuur 14/2

Met het bericht van Jannes over de manier waarop hij beoordeelt of de baan open of dicht is (meestal dus open) heeft hij duidelijk veel mensen blij gemaakt. Wat een toffe reacties kwamen daar op binnen zeg. Nou is het natuurlijk ook niet niks om zo sterk de keus te maken voor het plezier van de spelers van de baan.

Naast blije leden in de baan hebben we ook heel blije bestuurders deze weken. De commissie die voor de vereniging op zoek is geweest naar een nieuwe penningmeester en voorzitter is bijzonder succesvol geweest en heeft een 100% score binnen gebracht. In de mei-vergadering zal het bestuur  Robbert van Vliet als penningmeester en Suzanne (we kennen haar beter als Suus) van Daal als voorzitster voordragen.

Robbert kennen jullie ongetwijfeld van het geweldige lustrum waarvan hij de penningmeester was en Suus als de commissaris baan, captain van dames 1 en, als de ALV de voordracht overneemt, straks de voorzitster met de laagste handicap (ooit?) van Nederland.

Alsof dat nog niet genoeg mooi nieuws is, heeft Alfred Slik zich beschikbaar gesteld als nieuwe commissaris baan. Ook hij zal door het bestuur in de mei-ALV worden voorgedragen. Hij is al geruime tijd lid van de baancommissie en heel erg betrokken bij het wel en wee van onze baan. Daarmee denken we dat hij een goede opvolger van Suus in deze rol zal zijn.

Karel zal, wanneer de ALV deze voordrachten omarmt, zich terugtrekken uit het bestuur en gaan genieten van onze steeds mooier wordende baan en de wedstrijden die we spelen.

Op Amelisweerd huldigen we het idee dat iedere voorzitter na het afscheid niet meer terug moet keren in het team. Zo krijgen nieuwe bestuurders de ruimte om hun eigen invulling te geven aan hun rol. Wanneer de ALV de voordrachten overneemt, zal hij met heel veel vertrouwen in de bestaande en nieuwe bestuurders, zijn rol na 5 jaar neerleggen. En misschien worden de stukjes van het bestuur dan ook een stuk korter.