Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

De kop is eraf!

Dames 1 is het competitieseizoen begonnen als gastvrouw en de komende weken zullen we allemaal onze wedstrijden door het land gaan spelen. De lunch was, naar ik begreep, helemaal naar wens! Weten jullie al welke clubkleuren jullie gaan dragen? Ons team gaat nog een jaar in de sfeer van het lustrum door in grijs en blauw.

Het werk aan de ballen- en maairobot nadert zijn einde en we hopen dat de eerste ballen vóórdat de volgende nieuwsbrief uitkomt geraapt zijn. Het is een groot en innovatief project waar Jannes en zijn team veel werk voor verzetten en dat is straks goed te merken. Er zullen straks twee robots over de driving range rijden, de één maait, de ander raapt de ballen. Zo blijft de range mooi in het gras zitten en hebben we altijd ballen om te trainen.

Jannes heeft ook een machine gekocht waarmee de paden kunnen gerenoveerd, zodat het team, als het weer een beetje droger wordt, de paden weer op niveau kan gaan brengen.

De natte dagen hebben veel losgemaakt bij de leden. Jannes’ boodschap over de manier waarop hij bepaalt of de baan open of dicht is, heeft veel reacties opgeleverd. Velen van ons hebben een uitgesproken mening over open of dicht zijn van de baan. Wij denken dat het oordeel van de mannen die hier voor opgeleid zijn echter zwaarder moet wegen dan onze meningen. Dus als u de baan te nat vindt om te spelen, speel dan niet. Dat is uw vrije keuze.

We gaan in mei ook onze ALV weer houden. Belangrijke onderwerpen voor de vereniging zijn natuurlijk de financiele verantwoording en de verkiezing voor nieuwe bestuursleden. De ALV hebben we nu met potlood in onze agenda gezet op 22 mei.

Voor de geïnteresseerden organiseren we een week eerder, op 15 mei, een financiele avond waarop we laten zien hoe het met de financiën van de exploitatiemaatschappij gaat. Reuze interessant, want dan zie je ook meteen wat er allemaal nodig is om ons allemaal tevreden te houden met een mooie baan en goede service.

En tot slot nog goed nieuws: we hebben ons GEO certificaat behouden. Suus gaat daar alles over vertellen straks. Het betekent in ieder geval dat we onze ambities op het gebied van duurzaamheid waar blijken te maken. En daar  we hardstikke trots op!

Veel golfplezier

Karel Baas