Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Verslag Openingswedstrijd Herenmiddag 17 maart 2023

En dan is het zover, de meteorologische lente is begonnen! De thermometer geeft 16 graden Celsius aan en het gras groeit! De start van de Herenmiddag is daar!

Dankzij het goede weer, een baan met lage rough en snelle faire greens (Compliment aan de groundstaf voor de greens!) werd er uitstekend gescoord. Liefst 24 spelers (van de 57 deelnemers) scoorden 32 of meer punten.

De winnaar werd Maarten Michalides met een fantastisch stableford score van 42 punten. Tweede met 38 punten is een goede bekende; Rob Moessafier en een eervolle derde plaats was voor Rogier Taylor met 37 punten.

Maarten is de eerst die een fantastische “High Beer” voor 4 personen heeft gewonnen. Onze nieuwe vrienden van Paviljoen Amelisweerd verzorgen 5 speciaal bieren met daarbij 5 passende hapjes! Dank Maikel en Dennis voor deze prachtige hoofdprijs!

Toch was het niet voor iedereen een feestje, Gert Jan Veldkamp mag de komende twee weken een endje verderop parkeren met de laagste score van 20 punten.

Henny Jenken sloeg een lekker balletje op 16 en won niet het “Kwestie van Smaak bierpakket” omdat hij niet aanwezig was bij de prijsuitreiking. Je weet niet wat je mist Henny! Gelukkig was Michiel Birnie wel aanwezig en had dus mazzel!

Tom de Jongh kon de schoenspanners van Prent goed gebruiken en won daarom maar even snel de Leary op hole 11

De wijnkoeler was voor Hidde Wilkens met een ferme drive op hole 4.

Bijzonder moment was er voor Reinhard Uebel die zijn Birdie eclectic vol maakte. Dat betekent dat hij nu tijdens herenmiddagwedstrijden op alle 18 holes minimaal 1 birdie heeft gemaakt! De verlossende birdie op hole 2 werd gevierd met een Zuid Afrikaanse vreugde dans! Van harte Reinhard, we gaan een custombuilt Wedge voor je bestellen. Na Freek Vrijhof ben je het tweede lid van dit bijzonder elitaire gezelschap genaamd “Club 18”!

Tor zover, en graag tot de volgende herenmiddag op vrijdag 31 maart!

Mark Helfrich, Bart van Hulten, Dimitri Jongeneel, Peter Schaap en Michiel Dirks.