Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Verslag Herenmiddag 31 maart 2023

Na een zonnige opening van het seizoen was het vandaag Bikkelen voor Bikkels.

Enkele afzeggers en één “no show” verdienden daarom volledig terecht de parkeerplaats. Alle 42 deelnemers die wel een score binnen brachten waren helden en werden nat.

Met het paasweekend voor de deur was het passend dat de afvallige terugkeerde en herrees als winnaar. We hebben het natuurlijk over Rogier de Snoo. In zijn winnaar-speech was Rogier blij met de ontwikkeling van de baan de bunkers en met de greens in het bijzonder. Daarnaast was hij nog veel blijer met de nieuwe horeca die een prachtige “High Beer” als 1e prijs aanbieden!

Na de Snowman met 38 punten kwam Wilco Monster met 36 punten als tweede over de finish met een banddikte voorsprong op Peter Schaap met 35 puntjes.

De Specials op Amens-weerd Corner (hole 13,14,15)

Ter voorbereiding op de Masters heeft de Herenmiddag haar eigen hoekje gecreëerd. Hole 13, 14 en 15 is onze eigen “Amens-weerd Corner”.

Of het nog niet genoeg was pikte Rogier de S. ook nog ff het bierpakket van “Kwestie van Smaak” mee door de bal het dichtst bij het vlaggetje op hole 13 te leggen. Op hole 14 was het Nick Petty die de schoenspanners van Prent mee griste met een knappe neary. De Wijnkoeler voor de longest ging aan de neus van Sebas Verschuren voorbij omdat wij hem tijdens de prijsuitreiking niet hebben kunnen waarnemen.

Ondanks de wind en regen een verdacht gezellig dagje zo alles bij elkaar genomen!

We gaan nu de competitie break in en zien jullie graag terug op vrijdag 12 mei.

Golfgroet namens het gehele comité;

Mark Helfrich, Dimitri Jongeneel, Peter Schaap, Bart van Hulten en Michiel Dirks