Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Clubkampioenschappen four- en greensome

Op 5 maart werden de eerste clubkampioenschappen van dit jaar gespeeld, de foursome en greensome clubkampioenschappen. Deze wedstrijd wordt vroeg in het seizoen gespeeld om de competitiespelers het echte wedstrijdgevoel mee te geven voor de start van de competitie. Voor beide wedstrijden was er goed ingeschreven. Bij zowel greensome als bij foursome komt het erop aan je teamgenoot aan te vullen om samen per hole tot een fraaie score te komen en om dit 18 holes vast te houden. Competitiespelers weten dat als team samen spelen een uitdaging op zich is, waarbij bij een “iets minder fraaie slag” je teamgenoot degene is die het op moet lossen. Vol goede moed ging iedereen de baan in. De baan lag er door de vele werkzaamheden die verricht zijn afgelopen winter goed bij. Het natte weer van de week ervoor zorgde er wel voor dat de bal niet heel veel rol had. Iedereen was blij dat het op deze dag nagenoeg droog bleef.

Met een score van 76 bruto werden Paul Remarque en Bob Benard winnaar van de Clubkampioenschappen Foursome. Met een slag verschil wonnen zij van Daphne Haemers en Daphne Zeedijk.

Vlnr: Paul Remarque en Bob Benard 
Vlnr: Peter Schaap en Wilco Monster

Bij de clubkampioenschappen greensome speelden 28 teams voor de eer om hun naam vermeld te zien op een van de borden in het clubhuis en op de wisselbeker. In deze wedstrijd wordt gespeeld met verrekening van de gezamenlijke handicap van de spelers in een team. Met een verpletterende score van 62 slagen netto wonnen Peter Schaap en Wilco Monster deze wedstrijd. Een eervolle tweede plaats was voor Karel Baas en Lando Steenbergen met 67 slagen netto.

Na afloop van de wedstrijd was een gezellig samen zijn in het clubhuis. We wensen alle competitiespelers veel succes en een gezellige sportieve competitie.

Bob Benard, Mieke Span