Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Kwartaaltraining & kwartaaltraining+

Met de Kwartaaltraining en de Kwartaaltraining plus kunt u 3 maanden lang meerdere keren per week onbeperkt trainen. Onder begeleiding van Marieke Zelsmann oefent u in groepsverband alle onderdelen van het golfspel en met bijpassende oefeningen wordt uw techniek bijgeschaafd en ontvangt u tips en tricks. U oefent diverse baansituaties en u speelt onderlinge wedstrijdjes tijdens de trainingen, die door de deelnemers als erg gezellig worden ervaren.

Kwartaaltraining: Iedere golfer met een handicap van 54 of lager (tot hcp 25) is van harte welkom om deel te nemen aan de Kwartaaltrainingen. Deze worden iedere week op woensdagochtend, vrijdagmiddag en zondag gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn.

Kwartaaltraining plus: Voor de golfers met een handicap van 24 of lager kunt u inschrijven voor de Kwartaalplus trainingen. Deze trainingen worden gegeven op woensdagavond, vrijdagmiddag en zondag.

U oefent in groepsverband met maximaal 8 personen en de trainingen duren 50 minuten. De Kwartaalkaart gaat in op de dag van aanschaf en is 3 maanden geldig en u kunt maximaal 2 trainingen vooruit reserveren. De kosten voor de kwartaalkaart zijn € 150,-.

Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer lessen er gepland worden!

Voor meer informatie kunt u mailen naar golfschool@amelisweerd.nl t.a.v. Marieke, ovv Kwartaaltraining.

Inschrijven kan via de online lesagenda: https://mariekezelsmann.proagenda.com/#agenda