Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

PAR 3 WEDSTRIJDVERSLAGEN

Hoe is het mogelijk dat de Par 3 cie toch maar elke keer zorgt voor een stralend zonnetje en een bijna volle bak aan gezellige deelnemers! Ook dit keer was het raak, een prima wedstrijdleiding olv Eppe en Denise, superleuke prijzen zoals golfsokken en armbandjes en natuurlijk een prachtige par 3 baan met 24 deelnemers!

Zoals gewoonlijk kregen alle spelers vooraf een nieuwe golfbal in de kleuren oranje, geel, rood of wit en verliep deze middag vlekkeloos met als favoriete spelvorm Texas Scramble. Tegen zessen was iedereen binnen en kon er heerlijk geborreld worden op ons mooie terras. Eppe en Denise hadden het even druk met het uitrekenen van de score en vol spanning wachtte een ieder of ze wel of niet in de golfsok-armbandprijzen zouden vallen.

Winnaar van deze middag was flight 7, Nel, Lidy en Jaap met een score van 50 en zij kregen dan ook deze originele prijs uitgereikt door Denise. ( zie foto met de 3 winnaars) Op de tweede plaats eindigde flight 1, Eppe, Juliette en Arie met een score van 52. Tot slot eindigde flight 4 , Elske, Ellie en Reinier als derde met een score van 53. Alle spelers kregen nog een drankje aangeboden door de Par 3 cie en was het  nog heerlijk toeven in het zonnetje.

Op naar de volgende funwedstrijd op maandagmiddag 8 mei!

Namens de Par 3 cie,

Reinier