Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje voor nieuwe leden en mentoren zondag 16 juli

Hierbij nodigen we alle nieuwe leden en mentoren uit voor het tweede gezelligheidsrondje van 2023.  Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden en met anderen te spelen.

Voor Wie:

Iedereen die vanaf januari 2022 lid is geworden of de overstap heeft gemaakt van de par3 baan naar de grote baan is welkom bij deze gezelligheidswedstrijd.

Wanneer:

zondag 16 juli 2023, starttijden vanaf 15.20 uur

Er zijn 12 starttijden gereserveerd op de grote baan (15.20, 15.28, 15.36, 15.44, 15.52 en  16.00 vanaf hole 1 en hole 10). Vanaf 15.20 uur start op de Par 3 baan waar gespeeld kan worden door leden van de Par 3 baan. 

Voor Par-3 leden bestaat (tegen inlevering van een voucher bij de shop)  ook de mogelijkheid om op de grote baan mee te doen. Je hebt dan wel minimaal handicap 54 nodig.  Leden van de grote baan kunnen natuurlijk ook kiezen voor deelname op de Par-3 baan.

Na afloop drinken we een drankje. Vaak wordt na afloop ook gezellig gegeten. Als je daarvoor belangstelling hebt hoor ik dat graag.

Opgeven:

Als je wilt meedoen dan kun je je tot dinsdag 11 juli opgeven via een mailtje naar nieuweledencommissie@amelisweerd.nl. Opgeven via de site is niet mogelijk.

Graag opgave van de volgende keuzes:

  • Ik doe mee met 9 holes grote baan, eventueel keuze voorkeur voor A of B lus
  • Ik doe mee op de kleine baan (keuze 9 of 18 holes)
  • Ik blijf na afloop wel/niet eten
  • Mocht je behoefte hebben aan een handicart, laat dat dan weten, dan reserveren we die voor je

Speel je mee dan zien we je graag uiterlijk om 14.30 uur  in het vergaderzaaltje op de eerste verdieping. Daar zijn ook de mentoren die meespelen aanwezig en kan iedereen kort kennismaken met elkaar en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

We lopen in drie- of vier-ballen (twee/drie nieuwe leden en een mentor) . We zullen  Texas Scramble spelen. Dat betekent dat iedereen afslaat en dat daarna de beste bal gekozen wordt en iedereen de bal weer slaat vanaf de plek waar de beste bal ligt. Bij iedere volgende slag wordt hetzelfde ritueel gevolgd. Dit is een leuke wedstrijdvorm waarbij iedereen optimaal kan genieten van zijn/haar beste slagen. De flight-indeling zullen we van te voren naar jullie mailen.

We hopen op een grote opkomst

De Nieuwe Leden Commissie

Aurelia Kroezen, Eppe Luken, Harm Schopman, Loes van der Zanden

WhatsApp groep samenspelen voor nieuwe leden

Sinds half mei bestaat er een WhatsApp Groep Samenspelen voor nieuwe leden. Iedereen die vanaf januari 2022 nieuw lid van Amelisweerd is of de overstap heeft gemaakt van de par 3 baan naar de grote baan kan zich aansluiten bij deze WhatsApp groep. We hopen het zo makkelijker te maken om in contact te komen met andere nieuwe leden om samen te kunnen spelen. Ook zijn enkele mentoren aangesloten, zij zullen laten weten wanneer zij een starttijd hebben geboekt om met nieuwe leden te kunnen spelen.

Aanmelden voor deze WhatsApp Groep kan door een mailtje te sturen naar: nieuweledencommissie@amelisweerd.nl.