Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Invité wedstrijd maandag 29 mei 2023

Op maandag 29 mei 2023 was weer een fun-wedstrijd georganiseerd door de FUNCO. Dit jaar geen Battle of the Sexes tijdens Pinksteren, maar een Invité wedstrijd. Leden konden gasten uitnodigen en deze voor €15 laten meedoen. De wedstrijd was met 88 deelnemers helemaal vol. De uitslag kan online worden gevonden. Na afloop van de wedstrijd is door de FUNCO in samenwerking met de horeca een feestelijk glaasje prosecco aangeboden.

Bijgaand het verslag van de winnaar:

2e pinksterdag was een heerlijk zonovergoten golfdag op Amelisweerd. Mijn invité was mijn zwager Arthur Klink en we hadden 2 super gezellige medespelers nl Michelle Naafs (super drives) en Fransjoost Bakker (prachtige ballen o.a. op hole 2).
De wedstrijdvorm was Greensome Stableford en we gingen er een gezellige golfdag van maken, hadden we afgesproken. Zo gezegd, zo gedaan, we liepen lekker samen met ook af en toe een slechte of scheve bal in de rough.


De leary was op hole 1, we waren het 4e koppel dat in 2 op de green lag, er zouden nog wel een paar betere na ons komen dachten we, maar we hadden geluk, er kwam geen bal meer dichterbij. Ook sloegen we 2 birdies tijdens onze ronde waar we super trots op waren.
Tijdens de prijsuitreiking bleken we zeer verrassend eerste te zijn en mochten we allebei een super geinige headcover uitkiezen. Evenals de 2e en 3e prijswinnaars. (dank je wel Elma)

Echt een hele leuke Pinksterdag olv de geweldige wedstrijdleiding van Machteld en MatTijs. Volgend jaar willen we natuurlijk graag onze titel verdedigen.