Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Van het bestuur 1 juni 2023

In de vorige nieuwsbrief schreef Karel dat het zijn laatste stukje voor de nieuwsbrief als voorzitter zou zijn. Vorige week maandag heeft namelijk de mei ALV plaatsgevonden en heeft Karel na 5 jaar afscheid genomen als voorzitter. Met heel veel plezier neem ik het stokje van hem over en zo ook mijn eerste stukje voor de nieuwsbrief als voorzitter! Ik kijk uit naar de komende 3 jaar waar ik hoop dat iedereen die bij ons op de baan komt er met een blij en trots gevoel rond zal lopen! De recente cijfers van de enquête zeggen het ook al, het wordt alleen maar leuker, mooier en gezelliger op onze club en die lijn zetten wij graag voort de komende jaren! Ik kijk uit naar een prachtige tijd en ik ga het gelukkig niet alleen doen de komende jaren.

Tijdens de ALV hebben wij ook nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Esther, Robbert en Alfred, hartelijk welkom bij het team! Chris, wat fijn dat jij je functie voor Sport&Spel nog 3 jaar wilt vervullen. En Bard, fijn dat jij je plek in het bestuur als algemeen lid wilt voortzetten. Een van de eerste zaken waar wij ons als bestuur met veel enthousiasme op gaan richten is het beleidsplan voor de komende jaren! Hierover snel meer. In de komende nieuwsbrieven zullen ook de nieuwe bestuursleden zich aan jullie voorstellen.

Het verwelkomen van nieuwe bestuursleden betekent ook dat wij afscheid hebben genomen van twee bestuursleden. Karel en Leon, nogmaals hartelijk dank voor al jullie tijd en inzet voor onze vereniging! We gaan jullie enthousiasme missen.

Tijdens de ALV hebben we ook meteen een aantal van onze leden in het zonnetje mogen zetten. Dit zijn leden die door hun inzet voor onze vereniging de titel ‘lid van verdienste’ krijgen. Wij hebben met veel plezier Piet van Geel, Cornelie Westermann, Jan-Willem Biegelaar en Rob Boogaard deze titel te geven. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat jullie voor onze vereniging hebben gedaan!

Daarnaast hadden wij ook de eer om het eerste vrouwelijke erelid van onze vereniging te benoemen. Deze titel is voor Emmigje Hartman voor alles wat zij de afgelopen jaren heeft gedaan voor onze vereniging! Waaronder 2 termijnen als bestuurslid, de financiën voor de vereniging en voor onze exploitatiemaatschappij welke zij ook na haar bestuurstermijn nog op zich heeft genomen. Zij is actief (geweest) bij de H&R-, dames- en jeugdcommissie en daarnaast nog zoveel meer. Emmigje, dank voor alle jaren inzet en ik ben trots jou ons eerste vrouwelijke erelid te noemen!

Van Karel heb ik altijd geleerd dat ik het kort moet houden. Dat is nu al weer niet gelukt als ik naar het stuk kijk wat ik zojuist geschreven heb, terwijl ik graag nog meer had verteld over de updates van de ALV. Ik raad dus ook iedereen aan de notulen te lezen die snel op de website zullen verschijnen.

Tot snel op de club!

Suzanne van Daal