Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Woensdagavond inloop

Goed nieuws. De woensdagavond inloopwedstrijden gaan binnenkort van start. Op woensdag 14 juni start de 1e inloop en gedurende 12 weken kun je je perfecte kaart opbouwen. Dit jaar wisselen we weer een paar keer tussen de A- en B-lus. 

Verder blijft het concept hetzelfde. Voor degenen die nog niet bekend zijn met deze laagdrempelige en gezellige avonden:

– inschrijving obv inloop tussen 17.30-18.00 uur

– melden bij de wedstrijdtafel bij het restaurant / op het terras met een nieuwe bal en € 1 

– inschrijving op volgorde van binnenkomst dus geen reserveringen vooraf

– start flights tussen 18.00-19.00 uur

– 9 holes non-qualitfying stablefordwedstrijd

– De competitie is op basis van eclectic-score dwz dat je de perfecte kaart kunt lopen over meerdere rondes. Per hole blijft je beste score per hole uit eerdere rondes staan. Dus een birdie op hole 1 blijft staan in de volgende rondes en die bogey op hole 3 uit een eerdere ronde kun je dus verbeteren met een par of zelfs birdie…..

– de dagwinnaar is degene met de meeste stablefordpunten en wint de hoofdprijs: een nieuwe golfbal van iedere medespeler. Prijsuitreiking op het terras en voor de liefhebbers icm een hapje en een drankje voor eigen rekening.

– max 32 deelnemers. Vol = Vol

– kaarten na afloop graag controleren en invoeren in de app en inleveren bij de wedstrijdleiding

De laatste inloopwedstrijd staat gepland op 30 augustus en dan wordt bekend wie de overall winnaar over de gespeelde rondes namelijk degene met de meeste stableford punten van de eclectic kaart.

Names de Weco alvast veel plezier.