Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Clubkampioenschap kleine baan

De competitie zit er op en dan weten we allemaal wat er gaat gebeuren: de clubkampioenschappen komen er aan!

We begonnen zaterdag 10 juni meteen met het clubkampioenschap op de par 3 baan, die net als de 18 holes baan een prachtige natuurlijke uitstraling en heerlijke greens heeft.

27 leden streden om de eer en om hun naam op het zilverwerk in de hal te krijgen. De wedstrijdvorm was strokplay en we speelden 2 keer 18 holes. (Of 4 keer 9 zo je wilt).

In het deelnemersveld viel meteen op dat onze herenselectie goed vertegenwoordigd was en daarmee mocht je verwachten dat één van deze toppers met de eer zou gaan strijken. Dat bleek ook het geval. Martijn Schrijvershof, die na 18 holes een mooi gat had geslagen naar het peloton werd toch nog ingelopen door Arnout van Linde en Chris Versteegh. De laatste kwam net een slag tekort om mee te mogen doen met de play-off op hole 1.

Deze werd met een birdie door Arnout direct in stijl en winnend afgesloten zodat we verkoeling op het terras konden zoeken. Naast zijn bijdrage aan de promotie naar de hoofdklasse heeft hij nu ook zijn individuele prijs te pakken!

De beste dame was Willemijn Lodder die met rondes 50 en 53 ruim onder par binnen kwam.

Speciale dank van alle deelnemers aan Jannes en zijn team voor de mooie greens!

De uitslag:

  1. Arnout van Linde, 100 slagen (50+50)
  2. Martijn Schrijvershof, 100 slagen (47+53)
  3. Chris Versteegh, 101 slagen (51+50)