Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Herenmiddag 16 juni 2023

Weer “High Beer” voor Moerland!

Op de eerste avondwedstrijd van de herenmiddag met een relatief klein veld van 33 man won Moerland voor de tweede keer dit seizoen. Wederom met een indrukwekkende ronde van bruto 73 slagen (37 punten).

Bart ter Veer en Peter Sluimers volgden met 35 punten op de tweede en derde plaats. Voor Peter was de score een ware uitbijter aangezien hij normaal gesproken scores binnen brengt van ruim boven de 40 of dik onder de 20.

Chris Versteegh zat in de flight bij Edzard Prent (zie foto van de twee oude ritselaars) en zij hebben onderling geregeld dat de prijs voor de leary (prachtige schoenspanners van Prent Verzekeringen) naar Chris gaat. Want 8 meter van de pin op hole 1 en dan winnen is toch wel opvallend.

Gert Jan Veldkamp was vandaag de Muscle Man op hole 3 met de longest drive en verdiende daarmee fraaie Herenmiddag Wijnkoeler.

Martin Luijendijk was niet aanwezig om het bierpakket van Kwestie van Smaak in ontvangst te nemen voor de Neary. Waarom weet niemand, maar Peter Sluiters liep weg met het feestpakket.

Michiel Birnie had niet zijn dag, en dat is een understatement, met 11 punten zal hij wel niet zo lekker geslapen hebben.

(Bitter)ballen!

Om vooral niet te vergeten, elke flight heeft recht op een portiebitterballen na de wedstrijd op kosten van de herenmiddag. Mede mogelijk gemaakt door gunstige afspraken met Paviljoen Amelisweerd. Schroom niet er om te vragen mocht de bediening ’t ff vergeten.

Birdieballen zijn van Makker Hoortoestellen. Slechts 10 deze avondwedstrijd, gaat onze voorraad lekker lang mee.

Tot de volgende!

Golfgroet namens het gehele comité;

Joris Abelsma, Mark Helfrich, Dimitri Jongeneel, Peter Schaap, Bart van Hulten en Michiel Dirks