Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Nieuwe secretaris

Zoals Suus al in de vorige nieuwsbrief al vertelde staat ze er de komende jaren niet alleen voor als voorzitter. In deze nieuwsbrief stel ik me graag voor als jullie nieuwe secretaris – Leon heeft het stokje aan mij overgedragen – en in de komende nieuwsbrieven zullen de andere (nieuwe) bestuursleden volgen.

Ik ben Esther Vinkenborg en het is een grote eer voor mij om in deze rol bij te mogen dragen aan het succes van onze prachtige club. Je kent me misschien als lid van de Lustrumcommissie.

Ik woon samen in Utrecht en werk in sales development bij DHL eCommerce Solutions. Behalve golfen sta ik graag in de keuken om wat culinairs op tafel te toveren voor vriend en vrienden en ga graag naar pop/rockconcerten.

Mijn gevoel voor het creëren van sterke relaties en het vinden van win-winsituaties zullen vast goed van pas komen in deze functie. Samen met het bestuur zal ik me inzetten om onze golfclub verder te ontwikkelen en te laten groeien, zodat we een nog betere golfervaring kunnen bieden aan al onze leden. Laten we samenwerken om van onze golfclub een plek te maken waar we trots op kunnen zijn en waar we onze passie voor golf kunnen delen.

Als golfliefhebster en actief lid van deze club geniet ik er enorm van om op onze mooie golfbaan te spelen, trainen en lessen en daarmee telkens weer de uitdaging aan te gaan om mijn vaardigheden te verbeteren. Mijn persoonlijke doel is hcp 18, maar de stap van 20,4 naar 18 is voor mij nog best groot dus je zult me zeker veel zien in en om de baan. Iemand vertelde me dat 90% van het spel tussen je oren zit… en de andere 10% ook,

Esther Vinkenborg
Secretaris