Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Verslag Herenmiddag 9 juni 2023

Eén van de aller vriendelijkste vrienden van de herenmiddag wint afgetekend met een bruto score van 75 slagen (37 pnt.).

Gefeliciteerd Tim, en enjoy de High Beer van Paviljoen Amelisweerd! Oh nee, je was niet bij de prijsuitreiking (met een uitstekende reden overigens). Johnny Hasnain won de loterij en heeft de bon met veel vreugde in ontvangst genomen.

De oostenwind bracht zomerse temperaturen naar ons landje. Voor de oudere heren dus geen excuses over te weinig rol of koude spieren. Dat blijkt ook wel met twee senioren net achter Tim Heere. Marcel van Meeteren 2e met 37 punten en Chris Versteeg 3e met een bruto rondje 73 en 36 punten. Klasse mannen!

De longest drive was er één van niet minder dan 300 Meter op hole 6. Fantastisch Lars Kemperink (zie foto), pure souplesse. Wel een beetje jammer dat je die sandwedge daarna over de green sloeg!

Rogier de Snoo, de veelvraat, nam de schoenspanners van Prent én het borrelpakket van Kwestie van Smaak mee naar huis met Leary op 12 en Neary op 2. Erg knap!

Tenslotte nog even snel de parkeerplaats, die was voor Michiel Dirks. Hij heeft zijn best gedaan. Maar het was gewoon verdomde slecht allemaal afgezien van dat ene birdietje.

Golfgroet namens het gehele comité;

Joris Abelsma, Mark Helfrich, Dimitri Jongeneel, Peter Schaap, Bart van Hulten en Michiel Dirks