Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje voor nieuwe leden

Zondag 10 september organiseren we weer een gezelligheidsrondje voor nieuwe leden en mentoren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden en mentoren. Alle leden die lid zijn geworden vanaf 1 januari 2022 zijn welkom om mee te doen aan deze gezelligheidsrondjes.

Vanaf 15.30 uur starten we vanaf hole 1, hole 10 of de par 3 baan. We spelen een gezellige Texas Scramble, zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan een mooie teamscore. Iedereen wordt verzocht om 15.00 uur aanwezig te zijn, zodat je kunt kennismaken met je flightgenoten en de andere deelnemers. Na afloop een gezellige borrel en voor wie wil een hapje eten (keuze  vis, vlees of vegetarisch). Par 3 leden kunnen ook 9 holes op de grote baan spelen tegen inlevering van een voucher. Mocht je geen vouchers meer hebben kan kun je ook meespelen tegen introductietarief van 9 holes (€29,50). Graag van te voren afrekenen bij de receptie.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar nieuweledencommissie@amelisweerd.nl

Bij opgave graag je voorkeur vermelden:

  • 9 holes lus A
  • 9 holes lus B
  • Par 3 baan
  • Of je wel of niet blijft eten na afloop.

We hopen op een grote opkomst.

De Nieuwe Leden Commissie

Aurelia Kroezen, Eppe Luken, Harm Schopman, Loes van der Zanden

Jubileumboek Amelisweerd

Op 1 september 2022 bestond Amelisweerd 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan is een prachtig jubileumboek uitgegeven. Het geeft een mooi beeld van de historie van onze club.  Als je na 1 januari 2022 lid bent geworden heb je het boek wellicht niet in je bezit. Iedereen die belangstelling heeft voor dit boek kan een exemplaar afhalen bij de receptie.