Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Maandbekerwedstrijd 1 augustus

Op 1 augustus werd alweer de vierde maandbekerwedstrijd van dit jaar gespeeld. De 9 holes wedstrijd werd gewonnen door Florence Mittendorff met 17 stablefordpunten. Bij de 18 holes wedstrijd was Iris Hermsen de gelukkige. Met 36 stablefordpunten mocht zij het gewilde blauwe maandbekerhanddoekje aan haar tas hangen.

Indeling bij wedstrijden

De damescommissie probeert elke dinsdag de flightindeling van de damesdinsdagochtend zo zorgvuldig mogelijk te doen. Omdat de wedstrijdleiding wisselt kan het wel eens gebeuren dat je twee keer achter elkaar met dezelfde persoon wordt ingedeeld. We proberen dit te voorkomen. Ons streven is om zoveel mogelijk mensen met elkaar te laten spelen. Daarbij vinden we het ook belangrijk om in principe niet op handicap in te delen, maar een mix van handicaps met laag/middel/hoog te maken. Zo kunnen ook de hogere handicappers meeliften op de ervaring en regelkennis van de lagere handicappers. Alleen bij de maandbekers delen we in op handicap. We houden zoveel mogelijk rekening met wensen van vroeg en laat spelen. Mocht je een wens hebben om met iemand te spelen, laat het ons weten en dan houden we daar rekening mee.

Er is een excellijst waarop vanaf januari is bijgehouden wie met wie gespeeld heeft. Als je belangstelling hebt om de lijst in te zien laat dat even weten, dan regelen we dat.

Mocht je feedback hebben voor de damescommissie, aarzel niet om dat met ons te delen.