Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Regenboogwedstrijd

Het mooie weer, de regenboogparaplu van Karen, de gekleurde kaarten met ook nog de afstanden erop, de muntjes en traktatie na afloop zorgden voor een feestelijke entourage. Ja, dan naar het spel in de baan. 

Hadden jullie dat ook? Door het afslaan van verschillende tees, vaker in de bunkers op hele andere plaatsen, meer zoeken in het hoge gras? Als olifantjes liep onze flight stampend door het gras, in de hoop in ieder geval OP een bal te trappen. Bij hole 13 van wit speurde Marja over de greppel aan de rechter kant. Ze kwam met 5 ballen terug. Haar bal en mijn bal zaten er niet bij. Die witte afslagplek, daar moest ik in ieder geval zoeken. Wat een leuk uitzicht!

De einduitslag liet even op zich wachten, omdat de computer net iets anders telde dan we gewend waren. De twee birdies waren voor Mia Erben en Ina Hermus. De echte winnaar was toen al elders. Als vice-winnaar mocht ik de eerste prijs ontvangen. Ik ga vooruit. Ik herkende dit keer direct dat het een bloemenbon was. Ooit zei ik namelijk bij mijn eerste prijs toen ik mocht kiezen en Emmigje een Jumbobon in de aanbeveling deed: ‘Nee, dank je Emmigje, ik hoef geen voedselbon.’

Dank je wel wedstrijdleiding Trees en Aurelia voor dit vrolijke tijdverdrijf.   

                    Large en small, allebei blij

Els Markink