Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Onder de blauwe maan

Met de laatste inloopwedstrijd op woensdagavond achter de rug en de punten geteld, kijken we terug op een seizoen dat op de laatste avond werd verlicht door het schijnsel van de blauwe maan. Onder deze betoverende maan kwamen de laatste flights aan op hole 18 op een drukbezochte avond.

Nu de woensdagavonden weer gehuld zijn in duisternis, werpt de commissie een blik terug op een uiterst geslaagd seizoen. We mochten zowel nieuwe gezichten als vertrouwde deelnemers verwelkomen. Dit jaar herintroduceerde we ook de mogelijkheid om enkele keren lus B te spelen, wat resulteerde in een spannende eclectic score over 18 holes.

Hoewel de woensdagavond altijd draait om vrijblijvendheid en gezelligheid, begint tegen het einde van het seizoen het competitieve vuur te branden. Iedereen kijkt naar de holes waarop ze nog kunnen verbeteren. De overall winnaar leek al enkele wedstrijden voor het einde een voorsprong te hebben, maar op de laatste dag werd het nog spannend.

Na 12 enerverende ronden is het moment daar om onze prijswinnaars te feliciteren. Dit jaar hebben we besloten dat elke deelnemer slechts in één categorie prijzen kon winnen. Hier zijn de winnaars:

Overall winnaars:

·       Philip de Vries – 52 stableford

·       Marco de Kruyf – 48 stableford

·       Pieter Bakermans – 48 stableford

1e 9 holes:

·       Judy Okkinga – 28 stableford

·       Judith Smit – 26 stableford

·       Carmen Silos – 25 stableford

2e 9 holes:

·       Martin Luijendijk – 22 stableford

·       Annefleur van Norel – 22 stableford

·       Joram Adelaar – 21 stableford

Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun gezelligheid, en natuurlijk een speciale shout-out naar Philip voor het rondje van de winnaar op de laatste avond! We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

Met vriendelijke groet,

De Woensdagavond Inloop Commissie