Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Par 3 fun wedstrijd

Afgelopen maandag 4 september organiseerde de Par 3 cie wederom een gezellige funwedstrijd op onze prachtige par 3 baan! Het was stralend weer, zelfs een beetje “zweterig weer”, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden 5 flights van 3 en speelden gewoon weer onze standaard Texas scramble. Vanwege het heerlijk warme zonnetje, ging het “doorlopen” wat traag en er werden ook veel “theekransjes “ onderweg gehouden.

Tot mijn grote schrik merkte ik persoonlijk dat ik met een Feyenoordhooligan had gespeeld!! Gelukkig hoorde ik dat pas tijdens de borrel, anders was het toch wel een heel ander potje geweest! Er werden 18 holes gespeeld en tot slot kwamen de flights stap voor stap binnen om hun score door te geven. We deden het dit keer zonder verrekening van de handicap, anders was de uitslag misschien toch anders geweest?

De winnaars waren met 59 punten Lidy, Louis en Peter. Een prachtige cadeaubon van onze horeca was hun deel!
De andere flights lagen qua score dicht tegen elkaar. Mijn “feyenoordhooligan” Nel, Rina en ik als Ajaxfan eindigden als laatsten! Dat krijg je als je zulke “uitersten” bij elkaar in een flight zet!!!!

Tot de volgende keer.
Par 3 cie