Buggies

Helaas mogen er geen buggies in de baan.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje op 10 september 2023

Een tropische middag, 35 enthousiaste deelnemers en een gezellige Texas Scramble wedstrijd, de perfecte ingrediënten voor een gezellige ronde met nieuwe leden en mentoren.

Van de drie flights op lus A was die van Esther Vinkenborg, Bart van der Sterren en Peter Dekkers de overduidelijke winnaar. Met 35 slagen bruto, 29 netto. De pechvogel van de dag was Sylvia Spronk. Eén flightgenoot kwam niet opdagen en de mentor moest vanwege de hitte voortijdig afhaken. Gelukkig werd ze goed opgevangen door één van de andere flights op lus A. Als troost toch nog naar huis met een doosje ballen.

Op lus B werd ook prima gespeeld, maar de flight van Hans van der Zanden, Eddy Nieuwenhuys en Oliver Winter kwam met 36 slagen level par binnen (31 netto). De andere twee flights met beiden 36 slagen netto hadden ook prima gespeeld, maar konden hier niet tegenop.

Dan de Par 3 baan. Met maar liefst 18 deelnemers en zes flights werd het heel spannend in de top. Drie flights wisten level par te spelen, deze flights kregen ook allemaal 6 handicapslagen mee en eindigden dus op een nettoscore van 21. Tina Kaptein, Hans Striessescheijn en Sarah Prins waren de gelukkigen die met de prijs naar huis gingen omdat hun kaart werd getrokken. De flight van Harm Schopman, Patricia von Biela en Angélique van Groeninghen en van Loes van der Zanden, Jos van Deele en Willemijn Postma moeten het doen met deze eervolle vermelding. Volgende keer toch een birdie erbij maken voor een nog betere score.

Na afloop een groot gezelschap aan tafel.

Als je de afgelopen twee jaar nieuw lid bent  geworden en je hebt al dit leuks gemist, de volgende gelegenheid is zaterdag 21 oktober.