Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje nieuwe leden 21 oktober

Hierbij nodigen we alle nieuwe leden en mentoren uit voor alweer het laatste gezelligheidsrondje van 2023.  Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden en met anderen te spelen.

Voor Wie:

Iedereen die vanaf januari 2022 lid is geworden of de overstap heeft gemaakt van de par3 baan naar de grote baan is welkom bij deze gezelligheidswedstrijd.

Wanneer:

Zaterdag 21 oktober starttijden vanaf 15.20 uur

Er zijn 12 starttijden gereserveerd op de grote baan (15.20 – 16.00 vanaf hole 1 en hole 10). Vanaf 15.20 uur start op de Par 3 baan waar gespeeld kan worden door leden van de Par 3 baan. 

Voor Par-3 leden bestaat (tegen inlevering van een voucher bij de shop) ook de mogelijkheid om op de grote baan mee te doen. Je hebt dan wel minimaal handicap 54 nodig.  Leden van de grote baan kunnen natuurlijk ook kiezen voor deelname op de Par-3 baan.

We lopen in drieballen (twee nieuwe leden en een mentor) . De spelvorm is Texas Scramble . Dat betekent dat iedereen afslaat en dat daarna de beste bal gekozen wordt en iedereen de bal weer slaat vanaf de plek waar de beste bal ligt. Dit is een leuke wedstrijdvorm waarbij iedereen optimaal kan genieten van zijn/haar beste slagen. De flight-indeling zullen we van te voren naar jullie mailen.  

Na afloop drinken we een drankje en is er een prijsuitreiking. Vaak wordt na afloop ook gezellig gegeten. Als je daarvoor belangstelling hebt zet dat dan bij opmerkingen bij je inschrijving.

Opgeven:

Als je wilt meedoen dan kun je vanaf 30 september tot uiterlijk dinsdag 17 oktober inschrijven via de wedstrijdkalender op de website.

Je hebt de volgende keuzes:

  • 9 holes grote baan lus A
  • 9 holes grote baan lus B
  • Par 3 baan 18 holes (eventueel bij opmerkingen kun je zetten dat je 9 holes wilt spelen)
  • Zet bij opmerkingen of je wel of niet wilt blijven eten.
  • Mocht je behoefte hebben aan een handicart, zet dan vinkje bij handicart.

Heb je hulp nodig bij de inschrijving stuur dan een mailtje naar nieuweledencommissie@amelisweerd.nl.

Speel je mee dan zien we je graag uiterlijk om 15.00 uur  bij de wedstrijdtafel. Daar zijn ook de mentoren die meespelen aanwezig en kan iedereen kennismaken met zijn/haar flightgenoten.

We hopen op een grote opkomst

De Nieuwe Leden Commissie

Aurelia Kroezen

Eppe Luken

Harm Schopman

Loes van der Zanden