Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Dames van Wit (30-09-2023)

Zaterdagmiddag 30 september, met blote armen, waagden we ons van de witte Tee op de b-lus met twee flights. We gingen data verzamelen en dus schrijven voor Emmigje. De harde kern zelf was dit keer golfen in Portugal. Dus hup vrouwen met handicap 20 of hoger zoals ik, meld je aan volgende keer. Je wordt er handig van en de uitzichten zijn majestueus.

Het resultaat: Verdiende winnaar Juliëtte Koemans met een keurige 15 SF-punten. Het hielp haar dat ze een dag eerder getraind had voor het NK boerengolf. ‘Het komt je afstand ten goede’, zei ze. Zo zie je maar dat multidisciplinair sporten ook het golfen wat biedt. Ik weet alleen niet of mijn judoverleden ook bijdraagt?

Enfin, wat mezelf betreft. Op de middelbare school was ik blij geweest met maar één vier en verder vooral zevens, achten en negens. Ofwel, ik speelde net zo beroerd als FC Utreg 300 meter verderop tegen Almere City. Na de schnitzels met patat waren we allemaal op tijd om voor het laatste fluitsignaal langs Galgenwaard te glippen. Met een glimlach op naar de volgende kans. Een aantal herhaalkansen van WIT is zeer welkom en noodzakelijk voor de data.

Els Markink