Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Meedenkavond beleidsplannen

Beste leden,

Wij nodigen je van harte uit voor de Meedenkavond over de beleidsplannen op dinsdag 31 oktober om 20:00 uur in het clubhuis van Amelisweerd.

Tijdens deze avond zullen we in kleine groepjes in verschillende rondes de opzet bespreken die wij als bestuur hebben opgesteld voor de belangrijkste onderwerpen: Vereniging, Sport&spel en Baan&Faciliteiten. Onze overkoepelende thema’s zijn uitstraling, duurzaamheid in de breedste zin van het woord en de toekomst van golf. Het doel is dat ieder groepje per ronde een stapje verder zet, zodat we aan het eind van de avond alle onderwerpen grondig hebben besproken. We moedigen je aan om actief deel te nemen aan de discussies en ideeën te delen!

Tijdens deze sessies willen we niet alleen in discussie gaan over het beleid voor de komende jaren, maar ook brainstormen over hoe we deze thema’s de komende jaren kunnen vormgeven. We zijn zeer benieuwd naar jullie ideeën!

Wil je deelnemen? Laat het ons dan graag weten door een e-mail te sturen naar secretaris@amelisweerd.nl. Zo weten wij op hoeveel van jullie we kunnen rekenen!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de 31e!

Namens het bestuur,

Suzanne van Daal
Voorzitter

Enkele belangrijke data voor de komende maanden:

13 november – Financiële avond
20 november – ALV
7 januari 2024 – Nieuwjaarsreceptie