Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Ronald Valkenburg winnaar van het “Lamborghini Regenboogklassement”

Het was weer een mooie vrijdag herenmiddag, de golfbaan ligt er nog steeds prachtig bij en aan de zomer lijkt maar geen eind te komen dus tijd voor de laatste wedstrijd van het regenboogklassement: “Blauwtje lopen”.

Steady go steady Ronald Valkenburg heeft het eindklassement van de regenboogcompetitie veroverd, hij had daar nog wel een goede eindsprint voor nodig. De 3de plek tijdens Blauwtje lopen met 38 punten was voldoende voor de eindoverwinning. We hopen dat de Lamborghini Regenboog Bubbels voor een spectaculaire overwinningsfeest zorgen in huize Valkenburg. Gefeliciteerd Ronald en we zien je graag terug in het regenboogshirt!!

Terug naar de wedstrijd in de wedstrijd, meestal scoren de heren van het organiserende comité niet bijster goed, nu is de ban gebroken. De nieuwste aanwinst van de commissie, Joris Abelsma, pakte met een indrukwekkende 41 punten (bruto 77 slagen) de overwinning, daarmee een treurende Mark Helfrich achterlatend. Weer 2de en dat voor de ZESDE keer, hij lijkt wel de Joop Zoetemelk van de herenmiddag.

Jorge Herrera had met 18 punten misschien niet zijn beste dag, maar was heer genoeg om de parkeerplaats in ontvangst te nemen. Volgende keer beter Jorge.

Naast de 33 birdies en één eagle, gesponsord door Makker Hoortoestellen, was Roderick de Jager het mannetje bij de specials. Zowel de Neary (“Kwestie van Smaak” pakket) als de wijnkoeler voor de Longest ware prooi voor de Jager.

De Leary was voor Mark Boone, gefeliciteerd met de schoenspanners van Prent Verzekeringen.

Vrijdag de 13de, spelen we de Memorial en twee weken later de slotwedstrijd, tot snel.

De Herenmiddagcommissie,

Michiel Dirks, Mark Helfrich, Dimitri Jongeneel, Joris Abelsma en Peter Schaap