Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Tennis-golf

Vrijdag 10 november weer een funwedstrijd op de Par 3 baan.

Dit keer kwam er uit de grote toverhoed van onze Pieter een nieuw spelvorm tevoorschijn:  Tennis-golf, echter zonder een tennisracket maar wel met enkele tennisregels. Helaas was Pieter er zelf niet bij vanwege een klein huiselijk ongelukje, nl een bloembak viel op zijn been tijdens het openen van de gordijnen! Ook speelster Debbie haakte af vanwege koorts. Toch waren er aardig wat golfers om deze variant uit te proberen. Net zoals bij tennis kon je 2x afslaan, vervolgens speelde je Matchplay en er moest ook gewoon worden uitgeholed door beide spelers ! De winnaar kreeg 1 punt en bij gelijkspel kreeg een ieder een half punt!
Vol goede moed vertrokken de flights, maar dit keer echt in “ pokkeweer”, waarbij je tot aan het bot drijfnat werd. Ondergetekende was al bij hole 3 doornat en moest ook nog eens tegen Aris spelen, die daarvoor al dagelijks had getraind. Het gevolg dat ondergetekende reeds bij de derde hole volledig was ingemaakt door Aris en daardoor “ afdroop!” De rest ging door met 9 holes spelen en zelfs de “ die hards” maakten in de modderbende 18 holes af! Chapeau!
In het clubhuis weer even opgewarmd en bij de puntentelling bleek Anke de grote winnaar te zijn met 5,5 punten. Rina, Arie ieder 5 punten. Het golfschilderijtje ging dan ook naar Anke! Roeland kreeg de prijs van Neary, terwijl het niemand lukte de Longest te halen op hole 6. Was gezellig toeven in het clubhuis met al die vrolijke Kerstversieringen!
Volgende funwedstrijd is maandag 4 december. Tot dan.

Par 3 cie , Reinier