Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Activiteiten februari PAR-3

We hebben de komende maand weer wat leuke activiteiten voor jullie in de agenda staan:

SPEL-AVOND OP DE GOLF CLUB – 15 FEBRUARI. Op 15 Februari a.s. organiseren we een spel-avond voor de par 3 leden van Amelisweerd. Kom ook 9 holes lopen op ons bordspel! Op een leuke en luchtige manier komen hier spel-situaties aan bod en hoe je hier in de baan mee omgaat. We beginnen om 19.00 uur in het clubhuis. We hebben maximaal 32 plaatsen. Geef je voor 12 februari op (zie hieronder)!

VALENTIJNSWEDSTRIJD ZONDAG 11 FEBRUARI. Op 11 Februari is er weer de traditionele Valentijnswedstrijd. Naast de wedstrijd op de par 3 kunnen jullie dit jaar ook meedoen aan de 9-holes wedstrijd op de grote baan bij inlevering van een voucher. Wedstrijdgeld is €3.-. Geef je voor 8 februari op (zie hieronder)!

GEZELLIGHEIDSRONDJE WOENSDAG 21 FEBRUARI. Op 21 Februari is het tijd voor het eerste gezelligheidsrondje van het jaar. Zoals altijd is iedereen met baanpermissie welkom – het is zeker ook geschikt voor beginnende golfers. Dus als je het leuk vind om wat andere golfers te leren kennen is dit je kans! Wedstrijdgeld is €2.-. Geef je voor 18 Februari op (zie hieronder)!

HOE KUN JE JE OPGEVEN? Het handigste is om je via de website in te schrijven. Dit gaat via IntoGolf: https://amelisweerd.golfer.intogolf.nl/#/match. Mocht dit niet lukken of heb je nog geen handicap? Stuur dan een mailtje naar: par3commissie@amelisweerd.nl dan schrijven wij je in.

Hopelijk tot binnenkort,

De Par 3 commissie