Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Kennismakingsborrel voor nieuwe leden

Graag nodigen we alle nieuwe leden van 2024 namens het bestuur van Amelisweerd uit voor een kennismakingsborrel voor nieuwe leden op zondag 11 februari vanaf 16.00 uur.

Voorafgaand aan deze kennismakingsborrel is een gezellige funwedstrijd, onze Valentijnswedstrijd.

Als je meedoet ga je in drieballen de baan in en loopt 9 holes met twee nieuwe vrienden. Ook als je lid bent geworden van de Par3 baan mag je aan deze wedstrijd op de grote baan meedoen tegen inlevering van een voucher en mits je minimaal handicap 54 hebt. Ook wordt inschrijfgeld van € 3,00 aan elke deelnemer gevraagd. Opgeven kan via de website bij wedstrijden. Vermeld bij het vakje opmerkingen dat je nieuw lid bent, dan kunnen we daar rekening mee houden met indelen. We kunnen je van harte aanbevelen om gezellig mee te doen, een prima manier om andere leden te leren kennen.

Als je niet wilt deelnemen aan de wedstrijd ben je uiteraard ook van harte welkom op de borrel vanaf 16.00 uur.  Er zullen bestuursleden, mentoren en leden van de nieuwe leden commissie aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

We hopen je te ontmoeten op zondag 11 februari.

GEZELLIGHEIDSRONDJES VOOR NIEUWE LEDEN EN MENTOREN 2024

Ook in 2024 zullen we vier keer een gezelligheidsrondje organiseren voor alle nieuwe leden en mentoren.  Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden en met anderen te spelen. We spelen 9 holes in flights met een mentor en twee nieuwe leden. De spelvorm is Texas Scramble, een leuke spelvorm waarbij ieder een bijdrage kan leveren aan de teamscore. Na afloop van de ronde drinken we een drankje en vaak wordt ook door een deel van de groep gezellig gegeten in het Paviljoen.

Voor Wie:

Iedereen die vanaf januari 2023 lid is geworden of de overstap heeft gemaakt van de par3 baan naar de grote baan is welkom bij deze gezelligheidsrondjes en voor mentoren die onze nieuwe leden begeleiden. Opgeven kan via de website bij “wedstrijden” Mocht je hulp nodig hebben kun je altijd een mailtje sturen naar nieuweledencommissie@amelisweerd.nl.

Wanneer:

Zaterdag 30 maart, starttijden vanaf 15.20 uur op Lus A, Lus B of kleine baan

Zondag 19 mei, starttijden vanaf 15.20 uur op Lus A, Lus B of kleine baan

Zaterdag 13 juli, starttijden vanaf 15.20 uur op Lus A, Lus B of kleine baan

Zondag 13 oktober, starttijden vanaf 15.20 uur op Lus A, Lus B of kleine baan.

Voor Par-3 leden bestaat (tegen inlevering van een voucher bij de shop) ook de mogelijkheid om op de grote baan mee te doen. Je hebt dan wel minimaal handicap 54 nodig.  Leden van de grote baan kunnen natuurlijk ook kiezen voor deelname op de Par-3 baan.