Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Goede doelen avond

Op zaterdag 3 februari vond in het Paviljoen de goede doelen avond plaats van de Ronde Tafel 198 Utrecht. Via deze weg willen wij het team van het Paviljoen in het zonnetje zetten, geheel kosteloos hebben zij een diner verzorgd voor het goede doel.

Het doel waar wij al enkele jaren een dag voor organiseren is stichting ‘Met je hart’.
Samen is zoveel leuker dan alleen. Maar voor veel ouderen is samenzijn niet vanzelfsprekend. Stichting Met je hart nodigt eenzame ouderen keer op keer uit, zodat ze mét elkaar kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Zo rekenen ze af met eenzaamheid. En daar kunnen ze alle steun bij gebruiken.

Vijftien eenzame mensen werden ontvangen en door het Paviljoen voorzien van een heerlijk driegangen diner. Tussen de gangen door werd er gezongen door Lizzy Kreeftmeijer, die ondanks dat ze een drukke agenda heeft toch kosteloos is komen zingen. Samen met een van onze leden heeft ze er een geweldige avond van gemaakt.

Vanwege de steun van het Paviljoen hebben we het bedrag van ruim 500 euro dat we met FUNwedstrijden in 2023 hebben opgehaald volledig kunnen doneren aan de stichting. We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor hun donaties!