Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

De drie stokkenwedstrijd op 30-01-2024

De baan was goed beloopbaar en mocht na een aantal weken weer open. Met lichtgewicht tasjes op de rug liepen vele vrouwen 9 en 18 holes in de rondte. Je mocht toch maar drie stokken en een putter meenemen. Voor de twijfelaars onder ons een reductie van de keuzestress. Door verder te gaan met de ‘best ball’ kwam de samenwerking in het veld op gang. De score van 22 STF op de 9 en 50 STF op de 18 holes lieten dat ook zien. Bij de prijsuitreiking werd afscheid genomen van de oude cultuur en ritueel werden de Knusse Mutsen begraven door de laatste exemplaren uit te delen. Zo mutserig voelen deze oudere jongeren zich niet meer. De nog springlevende Eugenie, Kitty en Jenny zetten voor de show de mutsen op. Net als Margreet, Theta en Margriet die ook in de mutsenprijzen vielen.

Deze wedstrijdvorm blijft op de agenda staan en dan weet je vast dat je volgend jaar de 50 STF van de winnaars Hanneke van Groenewoud, Ria van Dort, Uli Hild en Aurelia Kroese hebt te verslaan. Voor de winnaars van de 9 holes ligt de lat t.z.t. bij 22 STF, behaald door Amaranta Boogaard, Sylvia Sprong en Marja Kasteel. Als je leden in blauwe buffjes ziet lopen, dan herken je onze prijswinnaars.

De foto’s geven aan dat het een feestelijk geheel was en iedereen blij was elkaar weer al wandelend door de wei te mogen ontmoeten.

Els Markink

Mutsen 9 holes.
Winnaars 9 holes.
Mutsen 18 holes.
Winnaars 18 holes.