Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Aankondiging enquête over Technologie op Driving Range

Beste leden,

Onlangs zijn er enkele updates doorgevoerd op de driving range, waaronder de vernieuwing de overkapping, wat een mooie eerste stap is in het verbeteren van de uitstraling. Achter de schermen is de Driving Range Commissie bezig met het opstellen van een enquête om de behoeften en wensen te peilen met betrekking tot technologie op onze driving range. We verwachten dat de enquête begin maart naar alle leden wordt gestuurd. Zoals eerder vermeld in onze nieuwsbrieven, biedt technologie talloze mogelijkheden om je spel te verbeteren, het oefenen plezieriger te maken, en de wintermaanden op de range met meer voldoening door te komen.

We kijken uit naar jullie input in deze enquête en zullen vervolgens snel stappen ondernemen voor verdere verbeteringen aan onze oefenfaciliteiten. Alle suggesties zijn welkom, dus als je ideeën hebt en ons tegenkomt op de club, laat het ons vooral weten!

Met vriendelijke groet,

De Driving Range Commissie