Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Eerste gezelligheidsrondje

Woensdag 21 februari organiseerde de par 3 cie haar eerste gezelligheidsrondje van 2024.
Je kon bijna spreken van de “creme de la creme” van de par 3, zoals Eppe dat vol trots meldde. Er speelden nl 5 cie leden mee met dit rondje. Het was een ander tijdstip dan normaal en waarschijnlijk waren er daardoor maar weinig andere par 3 leden?

We waren met 5 flights van 2 en de spelvorm was Texas scramble. Helaas was er halverwege de wedstrijd wat verwarring voor wat betreft de spelregels of je nu wel of niet allebei de beste bal mag slaan , waardoor de ene flight meer succeskansen had als je dat inderdaad wel deed. Dit mocht echter de pret niet drukken. Een nieuw lid , Marco , speelde voor het eerst mee en zat in de flight van onze “ pro” Aris , die hem gedurende de twee rondjes het golfspel uitgebreid met veel hand/swing en verbaalgebaren uitlegde. Blijkbaar was Marco hier zo van onder de indruk, aangezien hij met Aris meteen de eerste plaats wist te pakken! Een prachtig resultaat en een set mooie ballen was de beloning voor de winnaars. Op de foto de trotse winnaars.

Daarna nog even gezellig nakletsen in ons clubhuis en hopelijk volgende keer meer par 3 leden voor een volgende gezelligheidsrondje en de Play & Eat wedstrijd.

Namens de par 3 cie, Reinier