Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje 8 maart

Wederom een gezelligheidsrondje op de PAR-3 baan op 8 maart.

Rond half drie kom je binnen in ons clubhuis en zie je meteen twee “dodelijk vermoeide” wedstrijdleiders Peter en Jan Willem achter de wedstrijdtafel zitten. Deze arme heren moesten van opperbaas Eppe vanaf 10.00 uur daar al aanwezig zijn om deze dag in goede banen te leiden!
Het zou dan ook een drukke par 3 ronde worden met 16 leden.
Het weer zag er stralend uit, een beetje koud windje en de spelvorm zou Texas scramble worden over 18 holes.
We zagen weer veel oude bekenden en ook gezellig een paar nieuwe leden.
Er werd gestart met 5 flights van 3 spelers, echter waarvan de laatste flight uit 4 spelers bestond, vanwege 2 extra onverwachte spelers.
Het geheel verliep, zoals verwacht met deze leiding , op rolletjes. Even kwam er een “ kink in de kabel”, aangezien flight 3 met onze pro Aris in het team , de doorstroming wat afremde vanwege het feit dat deze pro tijdens het spelen altijd ruim de tijd neemt het “ reilen en zeilen” van onze club met zijn medespelers door te nemen!
Rond half 6 was iedereen binnen en begon het wat chaotisch tellen van de punten door onze Peter. Het leek even of we midden op de beurs zaten….heen en weer vlogen de score kaarten, veel opnieuw tellen, weggummen van punten , etc, etc..Tot slot toch dan de prijsuitreiking. De Neary werd gewonnen door Rina, die eveneens met haar flight de eerste prijs won. Uit de grote prijzentas kwamen , na veel gefriemel van Peter, heerlijke kleine taartjes van bakker Theo Blom te voorschijn. De winnaars waren Nienke, Rina, Jan Willem en Antoine ! Van harte!
Op de tweede plaats flight 4 , die eveneens de lekkere taartjes kregen. Ook van harte Tineke, Ellie en Peter, waarbij vermeld dat het nieuwe lid Peter super kon putten!
Al met al een zeer geslaagde middag en op naar de volgende actie van de par 3 cie!


Reinier van Kuyk